CIRCUITS: Toyota accelera la cursa de l’hidrogen en competició

Toyota ha confirmat l’ús d’un motor d’hidrogen en un Corolla Sport per a les 24 hores a Fuji d’aquí un mes,

Si l’ACO i la Mission H24 estan a l’avantguarda del desenvolupament de l’hidrogen per a la competència, Toyota treballa al seu costat per afirmar-se sobre la tecnologia que molts veuen com una opció de futur en l’automobilisme.

L’esdeveniment de la Super Taikyu Series de 24 hores, programat del 21 al 23 de maig a Fuji, Japó, serà l’oportunitat per a l’equip de les 24 hores de Le Mans de realitzar una prova a gran escala en un motor d’hidrogen instal·lat en una Corolla Esport, alineada per l’estructura Orc Rookie Racing. El motor serà de tres cilindres turbo de 1.600cc.

“Els motors d’hidrogen produeixen energia amb la combustió d’hidrogen mitjançant injecció de combustible i sistemes de combustible que s’han modificat dels que s’utilitzen amb motors de gasolina”

Amb l’excepció de cremar petites quantitats d’oli de motor, que també passa amb els motors de gasolina, els motors d’hidrogen emeten zero CO2. Per al vehicle de carreres accionat per hidrogen, s’utilitzarà l’hidrogen produït a l’àrea de recerca d’energia de Fukushima a Namie Town. “

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments