FÓRMULA 1: Red Bull es prepara per la retirada d’Honda fitxant a Mercedes

Red Bull recluta Ben Hodgkinson per desenvolupar la futura unitat de potència de
Red Bull Powertrains, el departament que evolucionarà internament la futura unitat de potència per a monoplaces de Red Bull F1. Aquest fitxatge no és un qualsevol, es tracta de l’encarregat de l’enginyeria dels propulsors d’alt rendiment Mercedes-AMG.

Red Bull Powertrains, una entitat creada internament per Red Bull per desenvolupar la futura unitat de potència de la F1 fins al 2025, ha anunciat l’arribada a les seves files de Ben Hodgkinson, líder dels motors d’alt rendiment Mercedes-AMG en els darrers anys. Red Bull es quedarà amb les patents de les unitats de potència Honda fins a l’entrada de la nova reglamentació de motors.

Passat pel WRC i després Ilmor (ara Mercedes-AMG HPP), Ben Hodgkinson es convertirà en el director tècnic de Red Bull Powertrains, ela seu de la qual estan actualment en construcció a Milton Keynes.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments