RESISTÈNCIA: El kit aerodinàmic «Le Mans» no serà obligatoria a l’ELMS

Es tracta d’un canvi important en les normes que l’ACO que opera a l’ELMS, arran de la primera ronda disputada el cap de setmana passat a Barcelona.

Per tal d’anivellar el rendiment entre el futur Hypercar i l’actual LMP2, el promotor i organitzador del WEC i ELMS ha indicat que els prototips LMP2 haurien d’utilitzar el kit aero «Le Mans» (amb poca càrrega aerodinàmica), i fins a una reducció de potència de 50 kW.

Restriccions normatives que es relaxaran a l’escena ELMS, ja que el kit aerodinàmic per a la prova francesa a la Sarthe deixarà de ser obligatori. Una decisió presa després de la consulta amb els diferents equips implicats.

L’ús d’aquest kit continua sent obligatori a WEC.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments