FÓRMULA 1: El campionat es queda a Suzuka per tres anys més

Japó i Suzuka prorroguen fins al 2024 la seva cursa al mundial de F1

Liberty Media ha confirmat la pròrroga de tres anys del contracte del Gran Premi de Japó, que seguirà disputat a la llegendària pista de Suzuka

El revolt 130R encara estarà al menú del Campionat Mundial de F1 fins a finals del 2024. Liberty Media i Mobilityland, promotors del Gran Premi de Japó, han anunciat aquest dissabte al matí que la pista de Suzuka acollirà l’esdeveniment japonès per a les tres properes anys.

La pista, que ha vist en particular els llegendaris enfrontaments pel títol mundial podrà veure en acció la seva nova estrella, Yuki Tsunoda, pilot d’AlphaTauri, a partir del 8 d’octubre.

«Estem decidits a continuar els nostres esforços amb els residents de la prefectura de Mie i la ciutat de Suzuka perquè el circuit continuï sent gaudit pels aficionats de tot el món i contribueixi a la prosperitat de la cultura del motor»

Kaoru Tanak, president de Mobilityland.

El 2022, Suzuka celebrarà el seu 60è aniversari. A partir d’aquesta data, a més del Gran Premi de Japó de Fórmula 1, assumirem nous reptes per al futur, alhora que apreciarem la història i les tradicions de l’esport perquè puguem oferir sorpreses als fans. «

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments