FÓRMULA E: Jake Dennis s’estrena a l’EPrix de València 2021

Jake Dennis ha sumat la seva primera victòria a la Fórmula E aquest diumenge, a la segona prova de l’ePrix de València. Després d’aconseguir la pole position, ha liderat de principi a fi.

Dennis (BMW i Andretti) ha mantingut el comandament en tot moment, en la fase inicial, la cursa ha estat lenta i preocupada pel consum d’energia. Alex Lynn (Mahindra) ha perseguit el líder, però finalment perdria posició davant Oliver Turvey (NIO 333) quan utilitzava el mode d’atac.

Norman Nato (Venturi / Mercedes) ha estat quart i també ha intentat atacar Lynn en un moment determinat, provocant que deixés la pista després d’un xoc. El francès era penalitzat amb cinc segons. Al capdavant, Dennis ha guanyat terreny amb les escaramusses que es produien darrere seu.

Tot i la penalització, Nato ha passat la resta de la cursa en segon lloc davant d’André Lotterer (Porsche). Els dos han retallat distàncies per darrere de Dennis, però amb la penalització de Nato aquest ha caigut al cinquè lloc. Lotterer ha quedat així segon a 1.483 del guanyador. Lynn ha aconseguit recuperar-se i, després de caure al novè lloc, ha quedat tercer a la classificació.

Els cinc primers els tancava Oliver Rowland (Nissan e.dams) i Nato, davant de René Rast (Audi Sport Abt) que ha estat víctima de la necessitat de gestionar l’energia. Els llocs amb punts han estat completats per Jean-Eric Vergne (DS Techeetah), Turvey, Edoardo Mortara (Venturi / Mercedes) i Lucas di Grassi (Audi Sport Abt).

Queda demostrat com en circuits permanents aquests monoplaces tenen encara que gestionar bé l’energia per poder acabar les curses. Veurem si els nou Gen3 que han d’arribar la temporada que ve donen més opcions en aquest tipus de traçats.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments