SCER: Al-Attiyah guanya al Ral·li Tierras Altas de Lorca 2021, Solans es confirma

El Súper-campionat d’Espanya i de la Copa d’Espanya de ral·lis sobre terra van visitar aquest cap de setmana el Ral·li Tierras Altas de Lorca. La principal atracció era la presència del qatarí Nasser Al Attiyah, que juntament amb Mathieu Baumel i al volant d’un Volkswagen Polo R5, s’han endut la prova murciana per davant d’un gran Jan Solans.

El tres vegades guanyador del Dakar va poder doblegar al nou pilot de Citroën només al final de ral·li i per tan sols sis segons. Jan – San Juan, en la seva lluita pel campionat es van endur els punts extra per ser els guanyadors del TC Plus. Molt important, gaire bé més que la segona posició, és l’adaptació que ha demostrat Jan al nou Citroën C3 R5.

Per darrere dels dos campions mundials, el que fins ara era el líder del campionat, José Antonio Suárez, que amb l’Skoda Fabia R5 ha finalitzat a 36 segons del pilot de Volkswagen. S’ha de remarcar la falta d’adaptació a un terreny en el qual portava més d’un any sense competir.

El podi del Campionat Nacional l’ha completat Gorka Eizmendi, que també al volant d’un Skoda ha acabat a 1 minut i 32 segons del vencedor absolut de la prova.

Dins de la Copa 2RM Ramon Gené era el millor classificat del Desafio N3, Joan E. Casanovas el més ràpid entre els equips del Desafio Proto i Benjamín Avella s’emportava la victòria a la Copa Kobe.

Després del Ral·li Terres Altes de Lorca 2021, Jan Solans és líder amb 71 punts, dos més que Suárez. La propera prova puntuable serà el Ral·li Vila d’Adeje, a Tenerife, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de maig.

Classificació SCER Ral·li Tierras Altas de Lorca 2021

  1. Solans-Sanjuán (Citroën C3), 45:48.5
  2. Suárez-Iglesias (Skoda Fabia), a 30.2
  3. Eizmendi-Sanjuán (Skoda Fabia), a 1:26.5
  4. Ares-Vázquez (Hyundai i20), a 1:44.0
  5. Pons-Chamorro (Skoda Fabia), a 3:03.9

Classificació General SCER 2021

  1. Jan Solans, 71 punts
  2. José Antonio Suárez, 69
  3. Gorka Eizmendi, 28

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments