FÓRMULA 1: Cau Canadà del calendari 2021, entra Turquia

Aquesta tarda s’ha fet oficial que el Gran Premi del Canadà no serà en el calendari de Fórmula 1 d’aquest any, sent substituït pel Gran Premi de Turquia. En les darreres setmanes, els rumors sobre aquest possible intercanvi s’han intensificat, tot degut a la pandèmia.

Programada per a l’11 al 13 de juny, la ronda de Montreal tenia com a objectiu tornar el 2021, després de l’absència forçada de l’any passat. Tot i això, fins i tot amb els esforços realitzats, no es va poder garantir la seva realització a causa de la imposició d’una quarantena de 14 dies per a tots els viatgers, inclosos els professionals de la F1, els equips i els pilots.

El GP de Canadà és substituït pel de Turquia. L’Istanbul Park ja s’havia plantejat per a les vacants a la Xina i al Vietnam, ocupades per Imola i Portugal, respectivament, i ara fins i tot entra al calendari per segon any consecutiu. El circuit turc és un substitut en les mateixes dates (de l’11 al 13 de juny), ja que es va programar junt al GP d’Azerbaidjan la setmana anterior.

Imagen

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments