FÓRMULA 1: S’afegeix una zona DRS al GP de Portugal 2021

L’any passat, l’únic punt de detecció a la zona DRS va ser al començament del descens de la corba Galp, l’antena parabòlica que baixa fins a la meta i els pilots que van córrer un segon o menys del competidor davanter.

Aquest any, s’ha afegit una segona zona DRS a la pista de Portimão, mentre que la zona DRS existent s’ha escurçat. Així, la nova zona DRS es troba entre les corbes 4 i 5 (directament abans de frenar al ganxo a l’esquerra de la torre), amb el punt de detecció 35 metres abans del revolt.

El punt d’activació és de 180 metres després de la sortida de la corba. La zona DRS existent s’ha reduït en comparació amb la cursa de l’any passat. El punt de detecció ara serà de 65 metres després de la sortida de la corba 15 i el punt d’activació de 245 metres després de la corba 15. Es tracta d’una reducció de 120 metres en comparació amb la volta de l’any passat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments