FÓRMULA 1: Honda seguirà treballant per adaptar els motors als nous biocombustibles

Abans d’abandonar la Fórmula 1 al final de la temporada, Honda continuarà el seu procés de desenvolupament de la unitat motriu i, a continuació, realitzarà manteniment i construcció des del 2022 fins a finals del 2024.

L’any vinent s’introduiran combustibles sostenibles, amb gasolina que inclou un deu per cent d’etanol sostenible. Per aquest motiu, caldrà adaptar els motors de combustió interna i Honda fa aquesta tasca per ajudar Red Bull a estar el més preparat possible.

Per a Motorsport.com, el líder de l’equip de Red Bull, Christian Horner, va dir:

“El repte més gran per a tots els fabricants és la introducció d’aquest nou combustible. Per tant, Honda, sempre que tingui recursos disponibles, intentarà garantir que ens congelem de la millor manera possible. Els treballs sobre això continuen mentre Honda continua activa a Sakura [la fàbrica del Japó], abans que tot s’entregui ».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments