FÓRMULA 1: Lliures GP Portugal 2021: Mercedes domina, Red Bull els persegueix

El primer dia d’entrenaments lliures al GP de Fórmula 1 de Portugal ha acabat amb Mercedes de nou manan, aquesta vegada a través de Lewis Hamilton. El set vegades campió i líder del campionat s’avançava a Max Verstappen.

L’inici de la sessió es va haver de retardar deu minuts per reparar una tapa de desaigüi a l’exterior del revolt 11 de l’Autòdrom Internacional de l’Algarve. Quan hi va haver llum verda, els pilots van sortir ràpidament a la pista i els temps van començar a caure ràpidament amb més d’un líder.

Verstappen de Red Bull i Sergio Pérez van prendre el torn per davant amb Valtteri Bottas (Mercedes), abans que el finlandès es posés al capdavant. Quan el seu company Hamilton va sortir amb pneumàtics tous, semblava estar còmode i marcava el millor temps de la sessió abans de començar a treballar per la cursa: 1m19.837s.

És un rècord superior als dos millors de FP1 aquest matí (1m19.648s de Bottas i 1m19.673s de Verstappen). Verstappen aconseguia la segona marca a 0.143s, i Bottas la tercera a 0.344s. Després venia Carlos Sainz (Ferrari) quart i Fernando Alonso (Alpine) cinquè, tots dos a menys de quatre dècimes de la part superior i el sisè, Esteban Ocon (Alpine).

Charles Leclerc va portar l’altre Ferrari al setè millor crono, amb els deu primers classificats tancat per Daniel Ricciardo (McLaren), Lance Stroll (Aston Martin) i Pérez. Més avall, George Russell tornava a la pista amb Williams amb el 13è lloc, mentre que Sebastian Vettel (Aston Martin) no anava més enllà del 15è, per davant de Kimi Räikkönen (Alfa Romeo).

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share