TURISMES: El Pure TCR serà copa del món FIA el 2021

Tot i que encara no s’ha iniciat, Pure ETCR ja s’assegura un gran futur, ja que aconsegueix la categoria de Copa del Món a partir de l’any que ve. Això significa que la competició mantindrà el seu nom el 2021 abans de convertir-se en la Copa del Món FIA eTouring Car el 2022.

Després de la convocatòria de concursos, es va signar un acord a llarg termini entre la FIA i Eurosport Events, amb un compromís de gran abast per promocionar l’eTouring Car de la Copa del Món FIA.

Aquesta futura condició li permetrà «reforçar la seva posició com a sèrie internacional de turismes elèctrics líders i permetrà atorgar títols mundials a conductors i fabricants«.

Amb el FIA World Cup eTouring Car, Eurosport Events, el promotor, i la FIA pretenen proporcionar «una plataforma global per als fabricants» per introduir les versions de carreres dels seus vehicles elèctrics d’última producció.

«És un autèntic plaer veure com la família de competicions de turismes de la FIA creix amb la FIA World Cup eTouring Car»

Alan Gow, president de la Comissió de Turismes de la FIA

És l’escenari ideal perquè els turismes reconeguts per la FIA conviuin amb el tradicional motor de combustió WTCR amb una nova disciplina totalment elèctrica en un format innovador. Aquesta és una fita important per a totes les parts implicades i espero veure l’inici d’aquesta nova competició».

A l’espera d’aquest canvi d’estat, el Pure ETCR es prepara per al seu debut oficial previst a Vallelunga el proper juny (18-20).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments