DTM: Lamborghini també serà a la nova era GT3

Lamborghini serà present al DTM el 2021. T3 Motorsport competirà amb un Huracán GT3 Evo lliurat a Esteban Muth, la qual cosa significa que la plantilla s’ampliarà fins a 19 cotxes al començament de l’era GT3.

L’equip ha sorgit a l’ADAC GT Masters durant els darrers dos anys, passant aquest any a la Lamborghini després d’haver-se alineat fins ara amb Audi i Bentley.

Muth és un pilot de 19 anys, que ja té experiència no només en GT, sinó també en monoplaces. Fins i tot es va convertir en un company de Liam Lawson -un dels seus rivals al DTM- a la campanya del 2019 de la Toyota Racing Series.

En un comunicat, el director de l’equip, Jens Feucht, va dir:

Per a T3 Motorsport és una fita en la jove història de l’equip. És un gran pas per al futur, en el qual és particularment important formar part del DTM des del principi, amb la normativa tècnica ajustada .

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments