FÓRMULA 1: La relació entre Red Bull i Volkswagen faria una fàcil entesa per la futura motorització

Red Bull assumirà el manteniment i la fabricació de les seves unitats motores de Fórmula 1 a partir del 2022 i ja està creant la divisió Red Bull Powertrains, alhora que també examina els seus propis equips quan arribi la nova normativa el 2025. Però, per a Toto Wolff, no és l’única opció per a Red Bull.

El líder de l’equip de Mercedes va dir, citat per Motorsport.com, que els austríacs també podrien optar per col·laborar amb Audi o Porsche, que estan pensant en un programa a la F1: no és cap secret que el Grup Volkswagen amb les seves dues marques està mirant la Fórmula 1 i ha estat part de les discussions. Per tant, Red Bull pot decidir en qualsevol moment si vol mantenir amb la seva pròpia unitat motriu o col·laborar amb un fabricant alemany de primera categoria.

Wolff va continuar:

«D’altra banda, el seu acord amb Honda sobre propietat intel·lectual té un sentit perfecte. Adquireixen propietat intel·lectual i és obvi que desenvoluparan la unitat motriu fins al 2025. Podria romandre dins de les unitats motores de Red Bull, o bé podria anar a Porsche / Audi. Per tant, en general crec que té sentit el que fan.

El gerent de Mercedes també va parlar de l’interès del Grup Volkswagen per la F1 i els seus vincles amb Red Bull:

Crec que està en les primeres etapes. Van expressar interès i era públic, i en aquest sentit espero que entrin. El grup Volkswagen té una connexió històrica amb Red Bull a totes les plataformes, i és lògic que busquin una relació amb Red Bull i si puguin utilitzar la propietat intel·lectual d’Honda i aprenguin de qualsevol unitat motriu que Volkswagen hi signi. Ho dic perquè no en tinc ni idea i no és cosa meva. Però es beneficiaran de totes aquestes relacions i propietat intel·lectual dutes a terme.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments