FÓRMULA 1: Horaris del GP al Circuit de Barcelona – Catalunya

Sense cap pausa després del GP de Portugal, la Fórmula 1 continua el proper cap de setmana amb el GP d’Espanya al Circuit de Barcelona-Catalunya. És el retorn a una pista coneguda, que aquest any, al contrari del que és habitual, no va rebre els test de pretemporada.

Lewis Hamilton (Mercedes) arriba com a líder del campionat després de la segona victòria del campionat, amb només vuit punts d’avantatge sobre Max Verstappen (Red Bull). Es tracta d’una ronda en què es podrà tenir una imatge més clara i definitiva de la jerarquia competitiva del pelotó, tenint en compte les característiques del circuit.

Lando Norris (McLaren) arriba al tercer lloc com el millor del «segon pelotó», fins i tot per davant de Valtteri Bottas (Mercedes), amb Charles Leclerc el millor de Ferrari en cinquè lloc i Sergio Pérez (Red Bull) el sisè amb 15 punts els tres primers.

Entre els equips, Mercedes arriba al davant amb 18 punts més que Red Bull, amb McLaren tercera amb 11 punts més que Ferrari. Alfa Romeo, Williams i Haas, així com els seus pilots, segueixen buscant els primers punts de la temporada, igual que Sebastian Vettel, que té un inici amb Aston Martin difícil.

Horaris

Divendres 7 de maig
11h30-12h30: entrenaments lliures 1
15h00-16h00: entrenaments lliures 2

Dissabte 8 de maig
12h00-13h00: entrenaments lliures 3
15:00 – 16:00: classificació

Diumenge 9 de maig
15h00: Cursa

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments