WRC: Hyundai fitxa un dels millors tècnics del campionat, Christian Loriaux

Tot i que els tres equips del WRC es concentren actualment a desenvolupar el seu cotxe per al 2022, Hyundai Motorsport registra l’arribada d’una estrella tècnica de l’automobilisme amb la contractació del belga Christian Loriaux.

El dissenyador belga, òbviament, ha estat reclutat per liderar el projecte Hyundai Rally1 2022, aquest últim realitzarà les seves primeres proves a principis d’estiu. “Retirat” del WRC durant molts anys, Christian Loriaux va iniciar la seva aventura WRC a Prodrive amb el Subaru Impreza WRC 2000 abans d’incorporar-se a M-Sport per treballar en les diferents versions del Ford Focus WRC i, en particular, el ’03 i el ’04, especialment popular entre pilots com Markko Märtin.

Abans d’unir-se a les activitats del circuit a M-Sport i dissenyar el Bentley Continental GT3, el belga també havia treballat a la primera generació del Fiesta WRC amb el seu debut a les carreres el 2011 contra el Citroën DS3 WRC.

Tot i que aquesta informació encara no ha estat oficialitzada per Hyundai Motorsport, alguns membres del WRC van prendre nota d’aquesta notícia a finals de la setmana passada.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments