FÓRMULA 1: Lliures 2 GP d’Espanya: Mercedes domina aquesta vegada amb Hamilton al capdavant

Mercedes ha tornat a liderar en els entrenaments lliures 2 a Barcelona. Les Silver Arrows han estat les més ràpides en el segon entrenament, amb el Red Bull més lluny del previst en aquesta sessió.

Max Verstappen començava la sessió amb el millor registre, superant a Valtteri Bottas i Lewis Hamilton, seguit d’Esteban Ocon i Fernando Alonso. Tots els pilots han sortit a la pista amb els pneumàtics mitjans, que només utilitzava Ferrari en la primera sessió.

En aquesta sessió hem vist un cotxe de seguretat virtual perquè un dels comissaris de pista pogués treure un tros del Ferrari de Carlos Sainz que era més agressiu a l’hora d’atacar un piano, danyant lleugerament el seu cotxe.

Els homes de Mercedes han intentat establir-se en els primers llocs, amb Hamilton i Bottas al capdavant en les tandes curtes amb pneumàtics més tous, la diferència entre tots dos ha estat el resultat de l’ús de diferents modes de potència en els seus monoplaces.

L’Aston Martin ha millorat amb Sebastien Vettel al top 5 i Lance Stroll a prop, però Pierre Gasly i Charles Leclerc, Carlos Sainz i Esteban Ocon han entrat en la “lluita” pels 5 primers, amb temps que han caigut cap a a la meitat de la sessió.

La segona meitat de la sessió ha estat més tranquil·la amb llargues estones i simulacions de curses, en un intent de comprendre la durabilitat dels pneumàtics tous. No hem vist canvis significatius durant els segons trenta minuts, de manera que Hamilton ha acabat per davant, seguit de Bottas i Leclerc.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra amb la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments