FÓRMULA 1: Hamilton aconsegueix la seva 100a pole al Circuit de Barcelona – Catalunya

Lewis Hamilton (Mercedes F1 W12) ha aconseguit al circuit de Barcelona – Catalunya la 100a pole position de la seva carrera a la Fórmula 1, després d’una classificació molt equilibrada en la qual va vèncer a Max Verstappen (Red Bull Racing-Honda RB16B) per només 0,036 segons. Només cinc fabricants han aconseguit 100 pole positions a la F1, Lewis Hamilton és el primer pilot a fer-ho de manera personal.

Tenint en compte que el 90% de les curses que van tenir lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya van ser guanyades per un dels dos pilots que van sortir de la primera fila de la graella de sortida, Lewis Hamilton i Max Verstappen es jugaran, a priori, la victòria. Valtteri Bottas, just darrere, serà un bon actiu per a Mercedes, mentre que Red Bull amb Sergio Pérez torna a estar en desaventatge sobretot en una pista on és molt difícil avançar.

Després d’una gran sessió de classificació a Imola, seguida d’una carrera decent a Portugal, alguna cosa ha sortit malament a Montmeló amb un Serio Pérez, que està passant un mal cap de setmana i ni tan sols ha estat capaç de situar-se al capdavant del segon pelotó.


Per a Lewis Hamilton, de les cinc poles anteriors que va aconseguir a Barcelona, ​​en va convertir quatre en victòries. I amb un cotxe que també té un aspecte molt bo en el ritme de la cursa, pot ser que estigui en camí cap a un altre triomf, però al seu costat i lleugerament darrere hi haurà un Max Verstappen igual que ell, i a partir de la primera fila es prepara fer la vida difícil per a l’anglès Mercedes.

Valtteri Bottas (Mercedes F1 W12) va ser tercer a 0.132, sent Charles Leclerc (Ferrari SF21) l’únic que va millorar en el seu darrer intent, passant del setè al quart lloc. Esteban Ocon (Alpine-Renault A521) ha estat cinquè per davant de Carlos Sainz Jr. (Ferrari SF21) amb Daniel Ricciardo (McLaren-Mercedes MCL35M) just després de vèncer al seu company d’equip aquesta vegada.


Després d’equivocar-se en el seu primer intent, abandonant la pista, Sergio Pérez (Red Bull Racing-Honda RB16B) ha estat vuitè per davant de Lando Norris (McLaren-Mercedes MCL35M) i Fernando Alonso (Alpine-Renault A521

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra amb la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments