DTM: Mercedes i Ferrari encapçalen l’últim test de la pretemporada 2021

FotoDTM

Del 4 al 6 de maig, el DTM va tenir un test conjunt de tres dies de proves a Lausitzring, en què Maximilian Götz va establir la millor marca. Els millors moments van arribar a la sessió final, celebrada dijous passat.

A bord d’un Mercedes de l’equip HRT, Götz va rodar en un 1’42.744, cosa suficient per quedar per davant del Ferrari #30 de Red Bull AF Corse, pilotat per Liam Lawson. El neozelandès va acabar per davant del seu company d’AlphaTauri AF Corse, Alexander Albon. Cal destacar que aquest trio fa els seus primers passos al DTM.

Phillip Ellis (Mercedes-AMG Team Winward) que també és pilot novell a la categoria va rubricar la quarta marca absoluta de les proves i la darrera sessió, a 0,364 s de Götz. Els cinc primers van ser completats per Arjun Maini (Mercedes-AMG Team GetSpeed) a 0,374s, gràcies a una volta realitzada el matí de l’últim dia. El més fort dels que eren al “vell” DTM va ser Lucas Auer (Mercedes-AMG Team Winward) en sisè lloc, a 0,436 segons de la part superior.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra amb la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments