FÓRMULA 1: Binotto treu pit per Ferrari després del GP al Circuit

Mattia Binotto no estava satisfet amb els comentaris dels mitjans italians al final de la cursa catalana.

Va dir a Sky Italia:

“Crec que Charles va tenir una gran carrera. Bona sortida, bona gestió de la cursa. Carlos va ser més ràpid en comparació amb els altres que el van precedir. Però crec que hem de reconèixer els mèrits de l’equip, això és un resultat de l’equip, no només dels pilots. El cotxe és definitivament millor en comparació amb l’any passat. Estem contents, sabíem que era una carrera difícil per a nosaltres a causa de la degradació dels pneumàtics. L’equip ho va gestionar bé. L’any passat vam ser derrotats aquí, així que el progrés és clar”.

Binotto no es va mostrar satisfet amb el comentarista de Sky, Carlo Vanzini, en particular, sentint que va culpar Ferrari de decebre Leclerc, dient que ja lluitaria pels títols mundials si tingués un cotxe més competitiu.

“No m’agrada escoltar Gran Charles, quina vergonya el cotxe “. És una llàstima en aquesta situació escoltar comentaris que no donen crèdit a l’equip, perquè crec que és un resultat de l’equip ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments