FÓRMULA 1: Els passos donats a Maranello donen resultats a Ferrari al GP d’Espanya 2021

Charles Leclerc continua obtenint resultats molt més bons que els que Ferrari va aconseguir la temporada passada. Ha aconseguit l’objectiu per al GP d’Espanya acabant en quart lloc, després d’haver aconseguit fins i tot estar en tercer davant de Valtteri Bottas (Mercedes)

Al lloc web oficial del campionat, el monegasc va dir que va obtenir el màxim resultat possible, que considera satisfactori després d’una cursa força competitiva:

‘Va ser una bona sortida, després vaig entrar a la volta tres i ens va funcionar. I a partir de llavors vam tenir una molt, molt bona cursa. Vam ser molt competitius durant tota la cursa. Certament, per ara, el quart lloc era el millor que podíem fer avui. Així que estic content del que va fer l’equip durant el cap de setmana i ara només hem de treballar més i millorar el cotxe ”.

Per a Leclerc, no hi ha dubte que el rendiment demostrat significa que Ferrari ha tingut raó en els passos realitzats:

És molt bo perquè significa que totes les indicacions que hem adoptat fins ara en termes de desenvolupament són correctes. I ho vam aconseguir demostrar a la pista, de manera que sempre és una bona sensació i estic segur que tothom a Maranello està content .

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments