FÓRMULA 1: Verstappen: “Ens falta velocitat però estem millor que l’any passat”

Max Verstappen, segon al GP d’Espanya de Fórmula 1 aquest diumenge, va liderar bona part de la cursa, però l’estratègia de pit stop no va funcionar contra Lewis Hamilton (Mercedes) i va haver de conformar-se amb quedar-se darrera del britànic. Verstappen va acabar parant als boxes per muntar pneumàtics tous i atacar la volta més ràpida que va aconseguir completar.

L’holandès va dir en la ràpida entrevista a l’emissió oficial que ja havia anticipat aquest resultat tenint en compte el ritme i les incidències de la cursa:

En certa manera vaig poder veure això succeint. Al final, amb els pneumàtics tous, vam ser més ràpid. Després vam muntar els pneumàtics mitjos, era clarament més ràpid, va aconseguir quedar-se en un segon. No podríem fer molt. Quan van anar a una altra parada a boxes, vaig saber que ja s’havia acabat perquè ja tenia dificultats amb els pneumàtics i veia que s’acostava cada volta. Jo era un objectiu fàcil.

Aleshores Verstappen va comentar:

Quan anava amb el cotxe darrere, no vols parar al trànsit, però és clar que és molt més fàcil quan tens un clar avantatge i més ritme al cotxe. No estic segur de si ens haguessin tornat a enganxar si heguessim fet una altra parada. Tot i això, vaig fer tot el que vaig poder .


Malgrat la poca distància amb Mercedes, el #33 va destacar que a Red Bull li falta velocitat i ha de treballar:

Demostra que no som on volem estar, hem de treballar molt i recuperar-nos perquè en aquest moment som una mica més lents . Tot i això, crec que va ser un gran pas endavant en comparació amb l’any passat ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments