FÓRMULA 1: Pirelli segueix provant els pneumàtics de 18 polzades al Circuit de Barcelona – Catalunya

Pirelli va provar aquest dimarts i dimecres amb Alfa Romeo, Alpine i Red Bull al Circuit de Barcelona-Catalunya, com a part del desenvolupament dels pneumàtics de 18 polzades que s’introduiran a la Fórmula 1 la propera temporada.

Alfa Romeo amb Robert Kubica va completar 127 voltes, a les quals va afegir 49 més la jornada del dimecres. D’altra banda, Alexander Albon va pilotar per a Red Bull amb un total de 150 voltes el dimarts, sumant-hi 101 dimevres.

Tornant a un monoplaça de F1, Daniil Kvyat va pilotar l’Alpine al volant d’un R.S.18 adaptat, va aconseguir fer un total de 123 voltes.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments