FÓRMULA 1: Els nous cotxes de 2022 engreixen 100kg per motius de seguretat

Per raons de seguretat del nou xassís, la Fórmula 1 del 2022 serà fins i tot més pesada del previst inicialment.

Ja es preveia que els cotxes 2022 pesarien 775 kg, 23 kg més que els actuals, un canvi que va explicar les noves rodes de 18 polzades, però el cert és que, al cap i a la fi, tindran 790 kg, 100 kg més que el 2014, quan la Fórmula 1 es va convertir en híbrida.

Els 15 kg addicionals s’expliquen per millores en la seguretat del xassís. Tal com són, els pilots es queixen del pes dels cotxes, però quan es nota que l’augment de pes prové d’elements com Halo, per exemple, o el reforç dels pneumàtics, igual que els 6 kg addicionals d’aquest any fet a Pirelli, les coses s’accepten amb més facilitat. Seguretat abans de tot.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share