RESISTÈNCIA: ELMS 2021 – Red Bull Ring: Tot canvia perquè res canviï

FotoWRT

Cursa esbojarrada la segona ronda d’ELMS, a Red Bull Ring (Àustria). Les baralles van ser ferotges que amb l’arribada de la pluja va convertir l’esdeveniment en un show molt animat.

La cursa va començar amb un període de Safety Car a causa d’un xoc entre els LMP3 que va provocar una llarga interrupció. Però al començament, la lluita pels primers llocs va ser intensa, amb #22 de United Autosport (P. Hanson / J. Aberdein / T. Gamble), sent un dels primers equips a portar els seus cotxes a boxes canvis respectius de pneumàtics i combustible.

La cursa pel United va començar a ficar-se interessant abans de la meitat de la carrera amb un contacte entre el #32 (J. Van Uitert / N. Jamin / M. Maldonado) i un GTE que retardava Manuel Maldonado, just abans que la pluja fes la seva aparició. La descàrrega d’aigua ha donat lloc a molts cops i sortides de pista.

Enmig de tota la confusió, WRT #41 (Yifei Ye, Robert Kubica, Louis Delétraz) i G-Drive #26 van sortir al capdavant. El jove Franco Colapinto, de 17 anys. va liderar quan faltava poc més de mitja hora per acabar, però l‘atac de Louis Delétraz era massa fort per al jove argentí i el WRT es va avançar en els darrers instants garantint el segon triomf consecutiu de la temporada.

©️ ELMS

G-Drive es va haver de conformar amb el segon i el tercer lloc, després de la penalització #22 per haver trepitjat la línia blanca a l’entrada del pit lane. Qui va treure profit va ser Aurus 01 #25 de John Falb, Rui Andrade i Roberto Mehri, que van tancar el podi i van guanyar entre els Pro Am.

Entre els LMP3 una altra victòria per a COOL Racing amb el seu #19 Ligier JS P320 del trio Nicolas Maulini, Matthew Bell i Niklas Kruetten. El #8 Graff Ligier JS P320 (Eric Trouillet, Sébastien Page, David Droux) va prendre avantatge en els últims minuts, després de superar el #19, però va ser penalitzat per no complir el temps mínim en una parada en boxes, lliurant la victòria a Cool Racing.

François Perrodo, Manu Collard i Alessio Rovera (Ferrari 88 GTE) van guanyar aquesta segona ronda ELMS de la temporada a LMGTE. Van derrotar altres dos Ferrari 488 GTE, el #55 Spirit of Race (Duncan Cameron, Matthew Griffin, David Perel) i el #80 Iron Lynx (Matteo Cressoni, Rino Mastronardi, Miguel Molina).

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share