FÓRMULA 1: FP2 GP Mònaco 2021: Ferrari encapçala la sessió amb Leclerc i Sainz

Aquesta tarda, Ferrari ha acabat a les dues primeres posicions, amb Charles Leclerc per davant de Carlos Sainz en el que ha estat la volta més ràpida del primer dia a Montecarlo.

Després de perdre la primera sessió a causa de problemes de caixa de canvis, Leclerc ha sortit ràpidament a la pista a la FP2. Va ser encara durant la primera meitat de la mitja hora d’entrenaments que els temps van tornar al 1m12, gentilesa de Lewis Hamilton (Mercedes).

Però passarien uns 20 minuts des de la bandera a quadres que començarien a sorgir els millors registres. Sainz ha rodat en 1’11.796 i semblava tenir el lideratge, fins que el company Leclerc ha estat 0.112s més ràpid. Han estat els únics que baixaven a 1m11s, amb Hamilton arribant tercer a 0.112s.

Max Verstappen (Red Bull)ha acabat en la quarta posició a 0.397, sent tancats els cinc primers per Valtteri Bottas (Mercedes), que també ha estat comandament. Després de liderar la FP1, Sergio Pérez (Red Bull) fins i tot ha empitjorat la seva marca a la FP2 en ser vuitè a 1.024 segons de la part superior. Sebastian Vettel (Aston Martin) ha liderat un trio de campions del món en desè lloc, immediatament per davant de Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) i Fernando Alonso (Alpine).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments