RESISTÈNCIA: Audi i Porsche amb el mateix fabricant de xassís per al seus respectius LMDh

Audi i Porsche, que formen part del mateix grup Volkswagen, han confirmat la seva col·laboració amb Multimatic per als seus projectes LMDh. Les dues marques s’enfrontaran a partir del 2023 a la nova màxima categoria comuna al Campionat Mundial de Resistència i al Campionat IMSA SportsCar i han decidit treballar amb un dels quatre constructors de xassís LMP2 actuals.

Les possibilitats eren Dallara, Ligier, Oreca i Multimatic, i Audi i Porsche van escollir Multimatic. Es preveu que ambdues marques col·laborin més en els seus projectes LMDh, després que l’aventura LMP1 tingués programes diferents.

Multimatic desenvolupa xassís LMP2 juntament amb Riley Technologies i, tot i tenir poques accions amb el seu propi nom, és la base del Mazda RT24-P DPi. Ara que Mazda ha acabat el seu projecte, Multimatic té la disponibilitat de fabricació necessària per poder col·laborar amb Porsche, que al seu programa també compta amb Penske.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments