FÓRMULA 1: Primer podi amb victòria a Mònaco per a Verstappen

Max Verstappen va aconseguir ahir la seva anhelada primera victòria al Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1. Després que Charles Leclerc (Ferrari) es quedés fora fins i tot abans de començar, incapaç d’aprofitar la pole position, l’home de Red Bulll era el millor classificat a la graella de sortida i va aprofitar per iniciar el que seria un domini autoritàri.

Després, Verstappen va mostrar la seva plena satisfacció i va dir:

“Estic molt content de guanyar el GP de Mònaco. És una pista tan complicada i necessites un cap de setmana sense problemes, així que estic molt satisfet del que hem aconseguit com a equip i, per descomptat, amb Honda ’.

Pel que fa a la seva crònica a la cursa, l’holandès va destacar que era fonamental mantenir-se sempre concentrat, cosa que era difícil fins i tot amb les operacions d’avançament als doblats:

“Simplement em vaig haver de centrar a fer la meva pròpia carrera i assegurar-me que tenia una sortida neta. Per descomptat, tot semblava controlat, però mantenir-se concentrat durant tantes voltes és el més difícil, ja que és fàcil relaxar-se quan estàs al capdavant i cometre un error, de manera que sempre has de recordar deixar de banda els pensaments i mantenir-se concentrat. Crec que pel que fa al ritme, sempre teníem el control, perquè sempre que algú intentava atacar-me pel que fa al temps de volta, vam poder respondre i augmentar l’avantatge ”.

Per a Verstappen, aquest resultat és fins i tot una mena de redempció de les altres oportunitats perdudes al Principat:

“Mai he estat aquí al podi i la primera vegada ha estat una victòria, de manera que és una mica redemptor per a les altres curses He tingut aquí ‘.

El número 33 continua esperant la propera prova, destacant que no es pot entrar en l’eufòria amb la posició actual:

‘Mirant Bakú, crec que Mercedes segueix sent l’equip a vèncer, són molt ràpids a les pistes normals. Estem al capdavant del campionat i, per descomptat, espero estar aquí al final de la temporada perquè és el més important, de manera que no ens podem deixar portar. Però, de moment, moltes gràcies a tots a la fàbrica i aquí, a la pista, hem guanyat el GP de Mònaco, així que el gaudirem ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments