FÓRMULA 1: Modificar Mònaco per propiciar més avançaments?

Conscient que Mònaco no és la pista més espectacular del calendari, en qüestió d’avançaments, Ross Brawn va dir que els responsables de la F1 ja han intentat trobar solucions a la manca d’avançaments i que continuaran intentant:

“Som a Mònaco i vam mirar la pista de manera superficial, sense res obvi, però ho continuarem intentant És un esdeveniment brillant amb una gran història, un ambient únic i una cursa que tothom vol guanyar, però tots sabem les limitacions de la pista. La gent sol dir per què no canviar l’estratègia dels pneumàtics o similars, però els equips s’adapten”.

“Ho vam veure a Singapur fa uns anys, quan els pneumàtics eren molt tous, els pilots conduïen molt lentament perquè el grup fos compacte i ningú pogués guanyar avantatge als boxes. Els equips troben tàctiques per superar-ho”.

“Però segur que mirarem la pista. No serà la primera vegada que algú intenta fer canvis i ningú no ha arribat enlloc fins ara, però ara tenim eines, la nostra eina de simulació, per exemple, i segur que veurem si podem fer alguna cosa”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments