FÓRMULA 1: Alonso espera millorar a partir del GP de França 2021

FotoAlpine

La temporada de Fórmula 1 no ha anat de manera òptima per a Fernando Alonso. L’asturià ha perdut clarament contra el seu company, Esteban Ocon.

L’equip té solucions per ajudar l’espanyol a ser competitiu i el pilot creu que això pot començar a reflectir-se a partir del GP de França, segons va dir al diari Mundo Deportivo:

Crec que serà més per quan no sigui un circuit urbà. Bakú no seria un bon moment. En aquest sentit, l’inici del campionat ha ajudat. Imola, Portimão, dos circuits en els quals feia molts anys que no rodava o que mai no ho havia fet com a Portimão i la resta de pilots hi havien estat fa uns mesos. I després, dos circuits urbans, Mònaco i Bakú. Així doncs, les primeres sis curses del campionat han suposat un nou repte per adaptar-se’.

Per a Alonso, la situació pot ser diferent al GP de França a Paul Ricard:

Per tant, espero que des de França comenci un nou campionat per a mi. I des del punt de vista de la direcció assistida, espero tenir alguna cosa que em permeti sentir l’equilibri del cotxe una mica millor i espero obtenir millors sensacions que el que sento ara’.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share