FÓRMULA 1: Norris ho té clar, vol ser campió amb McLaren

Lando Norris continuarà amb McLaren a llarg plaç, després que la seva renovació es va anunciar per més enllà del 2022. Així, garanteix el seu futur a la graella, en què el seu objectiu és aconseguir títols amb McLaren.

En un comunicat de l’equip de Woking, el número 4 va subratllar la seva forta ambició de triomfar juntament amb McLaren, volent ser campió del món amb l’equip que el va introduir a la categoria principal:

El meu compromís amb McLaren és clar: el meu objectiu és guanyar carreres i convertir-me en campió del món de Fórmula 1, i vull fer-ho amb aquest equip. Des que em vaig unir el 2017, el nostre progrés ha estat constant i tenim ambicions clares de futur junts ‘.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share