FÓRMULA 1: Wolf assenyala també a Bottas en el cas de la roda atrapada a Mònaco

Valtteri Bottas va abandonar el Gran Premi de Mònaco de Fórmula 1 quan lluitava per la segona posició quan una roda es va quedar atrapada durant el canvi de pneumàtic. A primera vista, no se li hauria acusat al pilot d’aquesta desgràcia, però aquesta no és la visió del líder de l’equip, Toto Wolff.

Citat per la publicació Auto Motor und Sport, l’austríac va dir:

‘Valtteri es va aturar una mica massa d’hora. Això significa que el mecànic va haver d’aplicar la pistola de rosca en un angle. L’estrany angle va danyar la femella de la roda i no vam poder treure-la ‘.

Tot i això, Wolff va assegurar que s’analitzarà el cas i es prendran mesures, ja que no només hi ha un responsable, sinó un conjunt de factors:

“Hem de revisar el disseny, hem de revisar el material de la femella de la nostra roda perquè els mecànics que fan funcionar les femelles han de fer-ho d’una manera que no poden mecanitzar-les. I, de fet, el mecànic que ho va fer és un dels millors i un dels més capaços en la velocitat de pit stop que té l’equip. Mai és culpa d’algú en concret, sempre té múltiples facetes ’.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share