FÓRMULA 1: Alpine amb novetats a Bakú per seguir progressant

FotoAlpine

Després de les actuacions de poc èxit a Mònaco, Alpine actualitzarà el seu monoplaça a Bakú per millorar el rendiment del seu cotxe.

Marcin Budkowsk, director executiu de l’equip, va confirmar la introducció de millores al cotxe francès per a la propera ronda del campionat:

“Tenim un petit paquet d’actualitzacions, d’acord amb el nostre pla de desenvolupament, de manera que ha estat una setmana atrafegada a la fàbrica per preparar-ho tot. En tot moment hem realitzat anàlisis i simulacions rigoroses per assegurar-nos que anem a Bakú amb la millor comprensió possible de quins eren els nostres problemes a Mònaco per garantir que no ens afectin de nou”.

BUDKOWSKI

“Després de dues prometedores curses a Portugal i Espanya, Mònaco va aturar la nostra progressió. En general, vam tenir un mal rendiment i no hi ha manera d’amagar-ho. Tot i que hem aconseguit guanyar punts, no estem satisfets amb el nostre rendiment relatiu en comparació amb els nostres principals competidors. Alguns dels equips amb els quals hem estat lluitant estretament recentment han estat clarament més competitius que nosaltres. Aprofitarem els aprenentatges, alguns dels quals s’aplicaran de forma natural a Bakú, un altre circuit urbà amb el mateix compost de pneumàtics que Mònaco.”

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share