FÓRMULA 1: Domenicali vol generar sinèrgies amb MotoGP

El cap de setmana passat, el director executiu de la Fórmula 1 estava de visita al GP d’Itàlia de MotoGP al Mugello. Es va aprofitar aquesta ocasió per explorar formes de col·laboració entre les dues categories.

Citat pel lloc web grandprix.com, Domenicali va afirmar:

“Ambdues plataformes esportives mereixen ser capaces de compartir tecnologies futures, de manera que estem intentant entendre com treballar en sinergia. Al cap i a la fi, és la passió la que uneix aquests dos esports ’.

L’italià va comentar que, en termes tecnològics, MotoGP no deixa d’impressionar, però el que més destaca és la preponderància del pilot:

Vam veure les motos i els seus aspectes tecnològics de prop i el nivell aquí també és molt impressionant. Els amants de les motos senten aquesta passió encara més profundament, però també he de dir que la Fórmula 1 no és està malament en aquest moment. El que més es nota aquí és que és el pilot qui marca la diferència real.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share