FÓRMULA 1: L’evolució de la pandèmia permet somiar amb 100.000 espectadors a Zandvoort al setembre

La pandèmia sembla estar en fase d’estancamnt a Europa i els Països Baixos no són una excepció. Com a tal, Zandvoort espera tenir més de 100.000 aficionats al dia al Gran Premi de Fórmula 1 previst per al setembre.

Recentment ha sortit un estudi, publicat a la premsa holandesa, en el qual més del 50 per cent de la població té anticossos contra el coronavirus, que s’espera que ajudi significativament a reduir els casos a partir del juliol. A més, a partir del 5 de juny, es començaran a alleujar les restriccions.

La millor situació de pandèmia dóna esperança als organitzadors del GP dels Països Baixos i el director de Zandvoort, Jan Lammers, va dir a Motorsport.com:

“Crec que la lògica i el sentit comú prendran aquesta decisió per a nosaltres. Necessitem dos mesos per ordenar-ho tot logísticament. Aquest és més o menys el nostre termini, per poder instal·lar totes les graderies temporals i altres elements de l’estil ‘.

Amb l’esperança de poder comptar amb almenys 100.000 seguidors a la graderia cada dia del programa, Lammers va assegurar que en aquest moment les perspectives són positives:

“La perspectiva és fantàstica. Tractem els mateixos fets i dades que el govern, ara mateix aquestes dades són molt bones. Estem molt contents ‘.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share