FÓRMULA 1: FP1 GP de l’Azerbaidjan 2021: Ferrari continua a dalt, Verstappen el més ràpid

Max Verstappen ha estat el més ràpid a l’obertura del GP de Fórmula 1 a l’Azerbaidjan, l’holandès ha aconseguit la millor marca d’aquest matí a Bakú per davant dels Ferrari de Charles Leclerc i Carlos Sainz, que tornen a semblar competitius en un altre traçat urbà.

A les primeres etapes de la sessió, Sainz i Leclerc eren fins i tot a la part més alta de la classificació, però van ser ràpidament superats per Lando Norris (McLaren) i Lewis Hamilton (Mercedes), amb aquest últim amb els pneumàtics més tous. Amb pneumàtics mitjos al Red Bull, Verstappen era el segon.

Ja en els segons 30 minuts, i amb Hamilton mantenint-se per davant, hi hauria canvis, amb Leclerc passant a segon i Norris a tercer, abans que Daniel Ricciardo (McLaren) acabés superant el set vegades campió del món. Norris anava a avançar el seu company, però feia una virolla a la sortida de l’últim revolt i no aconseguia millorar.

Després, Leclerc i Sainz tronaven a pujar a les dues primeres posicions, però a falta de deu minuts per acabar Verstappen va apostar per pneumàtics tous i va marcar el millor temps de la sessió: 1’43.184. Així, va superar Leclerc per 0,043 segons. Sainz va ser tercer a 0,337. També a la fase final de la sessió, Sergio Pérez (Red Bull) va millorar per acabar quart.

En cinquè lloc, Ricciardo va ser el millor de McLaren, amb Pierre Gasly (AlphaTauri) sisè i Hamilton setè. Norris, Fernando Alonso (Alpine) i Valtteri Bottas (Mercedes) van completar els deu primers, els dos últims ja a més d’un segon. Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) ha estat 11è i l’altre campió del món de pista Sebastian Vettel (Aston Martin) era 15è.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share