FÓRMULA 1: FP2 GP de l’Azerbaidjan: Ferrari confirma les bones sensacions, Pérez s’imposa

Red Bull ha completat un divendres dominant al GP de Fórmula 1 de l’Azerbaidjan. Després que Max Verstappen liderés els primers entrenaments lliures, aquesta tarda el més ràpid ha estat Sergio Pérez per davant de l’holandès. Carlos Sainz ha estat tercer, mostrant de nou el bon ritme de Ferrari.

La referència en els primers minuts era Sainz, encara amb pneumàtics mitjos, però també eren davant altres poc habituals com Fernando Alonso (Alpine), Pierre Gasly (AlphaTauri) i Charles Leclerc (Ferrari). Sainz va recuperar el liderat abans que Nicholas Latifi (Williams) es quedés atrapat a la zona del quinzé revolt amb problemes, provocant una bandera vermella.

Poc després de la represa, Sainz va utilitzar pneumàtics tous i va millorar el seu rècord, amb Leclerc en segon lloc. El monegasc anava cap a la volta més ràpida en el següent intent, però tenia un toc de barreres del viratge 15. Tot i poder tornar als boxes, calia un cotxe de seguretat virtual i diversos pilots tenien la volta afectada.

El millor temps va acabar sent els 1’42.115 de Pérez. Després Verstappen encara va reaccionar, però va quedar a 0.101 segons del seu company, tenint algunes dificultats per trobar l’adherència. Sainz va quedar relegat al tercer lloc, a 0,128 de la part més alta, amb Leclerc quart per davant de Gasly.

Alonso va signar la sisena marca i Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) va ser l’autor d’un sorprenent setè millor temps. Els deu primers van ser completats per Lando Norris (McLaren), Esteban Ocon (Alpine) i Yuki Tsunoda (AlphaTauri). Amb alguns problemes, Lewis Hamilton va ser el primer Mercedes a l’11è lloc, tot i que va millorar el seu temps en comparació amb el FP1. Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) era 12è, Sebastian Vettel (Aston Martin) era 15è i just darrere del 16è, Valtteri Bottas (Mercedes).

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share