TURISMES: Girolami aconsegueix la Pole a Nürburgring en la primera cita del WTCR 2021

FotoWTCR

Aquest divendres, Néstor Girolami va aconseguir la primera pole position de la temporada de la Copa del Món de Turismes (WTCR). En classificar-se al Nürburgring Nordschleife, Mikel Azcona va obtenir el dinovè lloc a l’inici de les dues curses programades per a aquest dissabte.

En la millor de les seves tres voltes, Girolami (All-Inkl.de Münnich / Honda), va aconseguir la pole position. Vemay va aconseguir la segona posició en el que suposa un debut positiu per al nou Hyundai Elantra N TCR. Esteban Guerrieri (All-Inkl.com Münnich / Honda) va signar la tercera plaça, sent al mateix segon que Girolami. Luca Engstler (Engstler Hyundai) i Santiago Urrutia (Cyan Performance Lynk & Co) completen els cinc primers.

Puede ser una imagen de automóvil y carretera
©WTCR

El campió del 2020, Yann Ehrlacher (Cyan Racing Lynk & Co), va signar la novena marca just per davant del seu company d’equip Yvan Muller. Jessica Backman (Target Competition / Hyundai), primera dona que competirà al WTCR, començarà en el 20è lloc les curses de demà.

Pel que fa als cotxes catalans, els Cupra Leon, Azcona començarà en el dinovè lloc i Jordi Gené en l’última posició.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share