FÓRMULA 1: Mazepin, tot són problemes

Nikita Mazepin té un problema més a tractar. El pilot, molt criticat en la seva temporada de debut a la Fórmula 1, té ara l’estat de Rússia exigint-li que compleixi el servei militar obligatori per a tots els russos majors de 18 anys.

Ara, amb 22 anys, Mazepin té una agenda atapeïda, amb un total de 23 curses de F1 i poc temps de descans. Tanmateix, exigeixen que compleixi el seu servei militar, tal com va revelar el seu pare Dmitry citat pel lloc web grandprix.com:

Nikita té 23 carreres per fer aquest any i li diuen que s’ha d’incorporar a l’exèrcit: “Has d’anar al camp d’entrenament”. Em pregunta què fer i diu que té una carrera cada dues setmanes. Ningú no ho vol escoltar. Però no es tracta només de Nikita Mazepin, sinó de tots els altres en la mateixa situació. A l’Estat no li importen ni una mica aquests atletes.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share