FÓRMULA 1: Verstappen: “De vegades pots odiar aquest esport”

Max Verstappen anava camí de la victòria al GP de Fórmula 1 d’Azerbaidjan després d’una actuació dominant. No obstant això, a la volta 47 de 51 va veure com un pneumàtic del seu Red Bull punxava a la llarga recta i es va estavellar contra les barreres, obligant-lo a abandonar la cursa de manera directa.

En una entrevista a F1TV, l’holandès no va amagar la seva decepció pel resultat, admetent que va perdre una victòria que hauria estat relativament fàcil:

“Per descomptat, és frustrant i molt decebedor retirar-se tan a prop del final amb el pneumàtic explosió. És una llàstima. De vegades pots odiar aquest esport; durant unes hores, després tornés a estar bé. Sincerament, fins ara era un dia fantàstic, el cotxe era fantàstic i estava fent tot el que necessitava, estava còmodament al capdavant. Hauria estat una victòria fàcil, però no hi ha garanties en aquest esport ”.

Tot i mantenir el liderat, Verstappen va lamentar no haver estat capaç d’ampliar l’avantatge com volia i necessitava:

‘És una pena perquè hem desaprofitat l’oportunitat d’augmentar l’avantatge, perquè quan arribem a les pistes normals, Mercedes sol ser molt més fort. És lamentable no augmentar una mica més el marcador. Al final vam tenir una mica de sort perquè Lewis va passar-se el primer revolt. Així que segueixo liderant el campionat, però, per descomptat, no és com volia que fos, volia augmentar el liderat i guanyar aquesta cursa perquè hauria estat fantàstic per a l’equip ”.

Tot i la retirada, el #33 considera que hi ha aspectes positius per extreure d’aquesta cursa, gràcies al ritme demostrat:

El dia va ser sens dubte molt positiu. De seguida vaig veure que tenia un bon ritme, de manera que controlava els pneumàtics, seguia a Lewis i avançava a Charles [Leclerc], però tenia dificultats amb els pneumàtics. Tan bon punt ell [Hamilton] es va aturar, vaig saber que havia d’atacar i era una bona volta.

Finalment, Verstappen va comentar el triomf del seu company d’equip, Sergio Pérez, dient que li agradava:

“Estic molt content per ell. Hauria d’haver estat un doblet, però va ser molt agradable veure’l guanyar la cursa. És un gran company d’equip, crec que també va passar un bon dia, va fer tot el que havia de fer ”

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share