RESISTÈNCIA: Porsche s’emporta les 24h de Nürburgring 2021 més curtes de la història

Manthey Racing Porsche va guanyar l’edició 2021 de les 24 hores de Nürburgring. La cursa es va disputar aquest cap de setmana al mític Nürburgring Nordschleife i on Dani Juncadella amb el Mercedes-AMG GT3 va acabar en la tercera posició del podi.

Aquesta va ser la cursa més curta disputada, ja que només va comptar amb 59 voltes després d’un llarg període de bandera vermella a partir de la 15a hora a causa de la boira. A la part final de la cursa, Kevin Éstre va aconseguir prendre el control amb el Porsche #911 que compartia amb Matteo Cairoli i Michael Christensen, passant la línia d’arribada 8.817s per davant de Sheldon van der Linde de l’equip Rowe Racing amb el BMW #98 juntament amb Connor De Phillippi i Martin Tomczyck.

Imagen

En un podi variat en termes de fabricants, el tercer lloc el va ocupar el Mercedes número 7 de l’equip GetSpeed. Va estar a càrrec de Daniel Juncadella, Maximilian Götz i Raffaele Marciello. Més avall, la victòria a la classe Pro-Am va ser per a Phoenix Racing amb l’Audi #5 de Jan Erik Slooten, Max Hofer i Vincent Kolb, acabant per davant del Ferrari #22 del WTM Powered by Phoenix.

Entre els TCR, Hyundai amb el nou Elantra N TCR que debutava de la millor manera possible. Manuel Lauck, Marc Basseng i Moritz Östreich van ser els guanyadors al servei d’Hyundai Motorsport N, en una lluita aferrissada fins al final: l’Hyundai i30 N #831 de Hyundai Motorsport N va travessar la línia d’arribada amb un avantatge de 0,240s amb Henrik Still, Jean-Karl Vernay i Luca Engstler. Monteiro, juntament amb Cedrik Totz, Dominik Fugel i Néstor Girolami, buscaven la tercera victòria consecutiva. Tot i això, el quartet Honda no va anar més enllà del tercer lloc de la classe, sent el sisè TCR en creuar la meta.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share