WEC: Ferrari i AF Corse s’uneixen per formar l’equip oficial per al futur Hypercar

Ha estat des del dilluns 7 de juny la data escollida per Maranello per anunciar la continuació del seu romanç amb l’equip de Piacenza. Un romanç coronat, entre d’altres, per tres victòries de la categoria a les 24 hores de Le Mans a GTE Pro (2012, 2014 i 2019), cinc títols de constructors GTE a WEC (2012, 2013, 2014, 2016 i 2017), sis corones d’equips per a AF Corse (GTE Pro i Am combinats) o un títol a la GT World Challenge Europe Endurance Cup (2020).

AF Corse utilitzarà, per tant, els LMH oficials al WEC des del 2023, de la mà del departament Competizioni GT de Ferrari.

Els cotxes també es registraran sota la bandera Ferrari – AF Corse, prova del caràcter oficial d’aquest compromís, quan el de GTE és només la meitat del nom. L’elecció de Coletta és lògica, ja que ha demostrat en 15 anys gaudir d’una ciència de les carreres sense comparació.

Una obligació de marcar la diferència amb un cotxe que sovint ha estat escanyat per l’equilibri de rendiment. Antonello sap el que deu a Amato Ferrari, i aquesta associació suposa una bona recompensa pels esforços realitzats al llarg dels anys.

Amb els seus penetrants ulls blaus, aquesta timidesa gairebé malaltissa i la humilitat tan explosiva en aquest entorn on els diners i la prepotència són legió, el transalpí de 55 anys veu que es fa realitat un dels seus somnis més grans. Per a algú que es diu Ferrari però que no està relacionat amb Enzo, admet que no és trivial.

Per a l’edició centenària de les 24 hores de Le Mans, 50 anys després de l’última aparició oficial de Ferrari a Le Mans i 58 anys després de l’última victòria en la general, AF Corse pot aconseguir oferir a la llegendària marca italiana un 10è èxit a La Sarthe?

Res impossible quan sabem que el primer any de col·laboració entre les dues entitats va acabar, a finals del 2016, amb els títols d’equips, pilots i fabricants de FIA ​​GT2.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share