Ferrari té nou CEO, Benedetto Vigna

Ferrari finalment ha anunciat un nou conseller delegat. Benedetto Vigna s’unirà a Ferrari l’1 de setembre, deixant el càrrec de president d’Analog, MEMS i Sensor Group, una de les branques de STMicroelectronics.

“Estem encantats de donar la benvinguda a Benedetto Vigna com a nou conseller delegat de Ferrari. El seu coneixement profund de les tecnologies que condueixen a molts dels canvis de la nostra indústria i la seva demostrada habilitat d’innovació, creació de negocis i lideratge reforçaran encara més Ferrari i la seva història única de passió i rendiment en l’època apassionant. ”

John Elkann, president de Ferrari

Benedetto Vigna és llicenciat en física per la Universitat de Pisa. L’italià té una àmplia experiència internacional treballant en algunes de les empreses més reconegudes en el camp tecnològic.

«És un honor unir-me a Ferrari com a CEO i ho faig amb el mateix sentiment d’entusiasme i responsabilitat»

Benedetto Vigna

Vigna jugarà un paper important a mesura que Ferrari avança cap a l’electrificació. El coneixement adquirit durant 26 anys treballant a la indústria dels semiconductors ajudarà Ferrari a ser pionera en l’aplicació de tecnologies de nova generació. Finalment, val la pena recordar que Vigna substitueix Louis Camilleri, que va deixar el seu càrrec el desembre de 2020 per motius personals.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments