RESISTÈNCIA: Vols anar a les 24 h de Le Mans 2021? Podràs fer-ho!

Les 24 hores de Le Mans d’aquest any, previstes per als dies 21 i 22 d’agost, tindran públic al recinte. La competició de la Copa del Món de Resistència (WEC) s’obre al públic i a partir del 21 de juny començarà la venda d’entrades al gran públic.

Després d’una edició sense espectadors el 2020 a causa de la pandèmia, enguany la primera edició de les 24 Hores de Le Mans que comptarà amb el nou LM Hypercars tindrà fins a uns 50.000 espectadors. La capacitat està restringida al 20% de la capacitat i encara està subjecta a possibles decisions del govern francès.

Tots els espectadors hauran de presentar el passaport sanitari introduït ahir al país, que demostra la vacunació completa contra el Covid-19, la recuperació de la malaltia o una prova negativa en les hores anteriors. Els estands s’obriran a partir del 18 d’agost per a la primera pràctica lliure, també hi ha càmpings i aparcament. Els menors de 16 anys no paguen l’entrada. No obstant això, si els plans per rebre espectadors tiren enrere, es reemborsarà a tothom qui compri una entrada.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share