TURISMES: WTCR i Pure ETCR amb espectadors a Motorland

Un nombre limitat de 6400 espectadors podran veure la cursa del WTCR a MotorLand Aragó del 10 a l’11 de juliol. L’aprovació per part de les autoritats locals forma part del retorn progressiu dels espectadors a esdeveniments esportius internacionals i s’ajustarà a un protocol complet que s’ha desenvolupat per tenir en compte les característiques i les instal·lacions del circuit, per tal de garantir la seguretat i la salut dels tots els participants.

“Quan condueixes i tens tot aquest suport de la graderia amb les banderes i tot el que ens motiva encara més, creiem que anem una mica més ràpid per obtenir un bon resultat per gaudir amb els seguidors. Vull fer una gran cursa per compartir bons moments amb els seguidors ”

Mikel Azcona, pilot del WTCR que també competeix en PURE ETCR.

A més del WTCR, el PURE ETCR, la nova sèrie de turismes totalment elèctrica d’Eurosport Events, el mateix promotor del WTCR, també serà al circuit d’Aragó.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share