WEC: Toyota aconsegueix un doblet en les 8h de Portimao 2021

Dos Toyotas van ocupar els dos primers llocs en hipercars, i en la general; dos cotxes JOTA als primers llocs de la LMP2; dos Ferrari de l’AF Corse van ocupar els dos primers llocs del LMGTE-Pro.

Toyota es va emportar el triomf per davant d’Alpine per una clara raó, el cotxe japonès necessitava parar amb menys freqüència que el cotxe francès. Bandera groga a l’última hora de la cursa, va ficar en dubte l’estratègia dels japonesos, però va ser possible guanyar sense preocupar-se que Alpine pogués aprofitar aquesta situació.

El Toyota #8 va superar el número 7 per guanyar la cursa en els darrers 15 minuts. Alpine va aconseguir el tercer lloc i Glickenhause va acabar la cursa, però va quedar en el lloc 30 de la general després d’alguns incidents de cursa que van provocar més parades de les necessàries.

En LMP2, va guanyar JOTA #8, conduit per António Félix da Costa. El número 28 va tenir una carrera excel·lent, però a l’última hora, Tom Blomqvist va perdre tot l’avantatge a final de la carrera. En els darrers 5 minuts, Costa va superar Blomqvist en una molt bona maniobra, pujant al lloc més alt del podi. El número 22 del United va acabar tercer.

©️ FIA

A la LMGTE-Pro, Ferrari va vèncer Porsche. A la classificació, el Porsche #92 havia aconseguit la pole position, però en cursa els dos Ferrari eren més forts. El #51 s’avançava al #52 i el Porsche #92 tancava el podi.

©️ FIA WEC

Al LMGTE-Am, el Ferrari 488 GTE Evo #47 de Cetilar va guanyar per davant del Porsche #56 de Team Project 1 i el Ferrari #54 d’AF Corse.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share