El Lada més radical que veuràs avui

El fabricant rus de vehicles Lada és conegut per la seva robustesa. Tot i això, el món de les modificacions ja ens ha demostrat que tot és possible i, una vegada més, assistim a un projecte, com a mínim, peculiar. De fet, un visionari, Steve, va decidir agafar un Lada Riva i instal·lar, imaginem, el mític motor 2JZ-GTE d’un Toyota Supra de quarta generació.

Amb l’ajut d’un nou turbo Garrett, el Lada aconsegueix 572 CV i 678 Nm de parell, tot amb només 907 kg de pes. Per curiositat, aquesta creació és encara més lleugera que el Mazda MX-5. Per gestionar tota aquesta potència, Steve va recórrer a l’eix posterior d’un Mustang i a la transmissió manual d’un Nissan 350Z.

La nova mecànica s’acompanya de rodes Enkei, ala posterior, volant desmuntable i el cos recobert d’un color verd amb gràfics als laterals. El propietari va revelar que utilitza aquesta màquina en esdeveniments de ral·li i, a més, és legal circular per la via pública. És la Lada més radical de la història? Jutgeu vosaltres mateixos.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments