TURISMES: Ja tenim llista oficial d’inscrits del Pure ETCR

Ja coneixem el grup de temporada inaugural de Pure ETCR, la nova competició de turismes elèctrics. 12 pilots debutaran en aquest innovador campionat, que començarà aquest cap de setmana a Vallelunga (Itàlia).

Hi ha noms coneguts, com el brasiler Augusto Farfus, el veterà del DTM Mattias Ekström, el recent guanyador de la cursa de la Copa Mundial de Turismes (WTCR), Jean-Karl Vernay o Tom Chilton, que té una àmplia experiència en els turismes britànics i va ser diversos anys a l’extingit World Touring Car (WTCC).

El director del campionat de Pure ETCR va dir en un comunicat:

“En aquest moment estem al principi d’alguna cosa innovadora: un campionat de turismes totalment elèctric que crearà una plataforma en la qual les marques d’automòbils més grans del món puguin mostrar els seus productes. Una plataforma com aquesta necessita pilots de primera línia per demostrar al màxim l’immens potencial dels cotxes, i em complau dir que ho tenim just ”.

Pure ETCR 2021 (per ordre alfabètic dels equips):

Hyundai Motorsport N / Hyundai Veloster N ETCR: Augusto Farfus, Jean-Karl Vernay, John Filippi i Tom Chilton
Romeo Ferraris / M1RA Alfa Romeo Giulia ETCR: Luca Filippi, Rodrigo Baptista, Oli Webb i Stefano Coletti
Zengo Motorsport X Cupra / Cupra e-Racer: Dániel Nagy, Jordi Gené, Mattias Ekström i Mikel Azcona

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share