FÓRMULA 1: Red Bull i Verstappen els més ràpids del divendres a França, Alpine fa un pas endavant

Max Verstappen ha acabat aquest divendres com el més ràpid de la primera jornada del GP de França de Fórmula 1. Després de fer ajustos a la configuració del seu Red Bull, el líder del campionat ha marcat el millor temps en FP2 a Paul Ricard.

George Russell (Williams) ha liderat les primeres etapes, abans de ser superat per Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo). Valtteri Bottas ha entrat a la pista a bord del seu Mercedes i, fins i tot amb pneumàtics mitjos, aviat ha baixat a l’1m32.522s (ha estat el primer del dia a entrar en 1m32s) per instal·lar-se al capdavant durant aproximadament mitja hora.

Més tard, ja amb pneumàtics tous, Bottas ha estat també el més ràpid en el primer sector de Le Castellet, però ha acabat sense millorar la seva volta. Al mateix temps, Hamilton ha marcat el seu millor temps per mantenir-se a 0,245 segons del finlandès. Ha estat cap a la meitat de la sessió que Verstappen, amb pneumàtics tous, ha establert el millor temps del dia a 1’32.872. Només vuit mil·lèsimes més ràpid que Bottas. Hamilton ha acabat tercer a 0,253 segons.

Sessió positiva per a l’equip local, Alpine, que ha vist com Fernando Alonso era quart a 0.468 segons del primer lloc. Els cinc primers han estat completats per Charles Leclerc, que mostra el progrés de Ferrari. Esteban Ocon amb l’altre Alpine era el sisè. Pierre Gasly (AlphaTauri), Carlos Sainz (Ferrari), Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) i Lando Norris (McLaren) han tancat la llista dels deu més ràpids, on Sergio Pérez ho hi era present: el mexicà de Red Bull només era 12è, després de no ser prou ràpid quan canviava a pneumàtics tous.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share