Nissan Australia prepara una brutal Navara

Nissan Australia va presentar la nova versió del pick-up de Navara, el PRO-4X Warrior, que es basa en el model presentat per la marca japonesa a finals del 2020.

El nou pick-up, que s’està desenvolupant juntament amb l’equip Premcar, el soci tradicional de la marca japonesa per al projecte Warrior, promet ser la versió més radical de Navara, per tal d’adequar les condicions australianes dins i fora de la carretera, sense sacrificar-se la comoditat i practicitat d’aquest model.

Aquesta versió especial de Nissan presenta un disseny més radical, amb un nou para-xocs, rodes i pneumàtics més grans, diverses proteccions i un conjunt d’actualitzacions dutes a terme per Premcar que es combinen amb l’equip de seguretat del Navara, inclosos set airbags, Alerta intel·ligent de col·lisió frontal i frenada d’emergència intel·ligent.

Nissan Australia, que ja ha iniciat proves dinàmiques de la nova versió de Navara, no va revelar molts detalls sobre aquesta versió més radical del pick-up de la marca japonesa, amb motor que equipa la Navara, el PRO- 4X Warrior és el conegut bloc dièsel bimotor de 2,3 litres de 190 CV, utilitzat al Navara PRO-4X.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments