TURISMES: Azcona i Cupra triomfen en la primera cursa del Pure ETCR 2021

Mikel Azcona es va desfer en elogis cap a l’equip Zengo Motorsport X CUPRA després d’una victòria històrica en el PURE ETCR Race que el va convertir en el primer guanyador d’una cursa de turismes multimarca totalment elèctrica.

El basc va ser un dels protagonistes al Circuit de Vallelunga al triomfar a les rondes 1 i 2 de dissabte i en la Superfinal A per acabar el cap de setmana amb 77 punts -el màxim total possible- i aconseguir tant l’estatus de Rei de el Cap de Setmana com el premi al Pilot Més Valuós TAG Heuer.

Però la victòria no va ser gens fàcil per al pilot de 24 anys. Una punxada a la contrarellotge de diumenge al matí -la tanda d’una volta amb el màxim de 500kW disponible- el va portar a fer una virolla i a abandonar la sessió.

Al començar la superfinal A des del darrera del grup de sis cotxes, tenia una gran muntanya que escalar, però les instruccions del seu equip sobre l’ús intel·ligent del Power-Up, que donava als pilots 200kW de potència addicional durant 40 segons de la cursa, li van permetre estar a l’altura de les circumstàncies.

“Va ser molt dur començar la superfinal des del darrere, especialment amb cinc cotxes ràpids davant”, va afegir Azcona.

“Però vaig rebre molt bona informació del meu equip sobre la utilització del Power-Up. L’equip ha fet un gran treball.

“Estic molt content. És una gran manera de començar la temporada”.

PURE ETCR, el primer campionat de turismes totalment elèctrics del món, es trasllada a MotorLand Aragó per al seu segon esdeveniment amb CUPRA liderant la classificació de fabricants gràcies a Azcona i el seu company d’equip Mattias Ekström, que va ser tercer a la general.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share